Рокдивата Милена Славова попадна в катастрофа с шеф Борис Петров по

...
Рокдивата Милена Славова попадна в катастрофа с шеф Борис Петров по
Коментари Харесай

Шеф Петров чукна отзад рокдивата Милена, последва лют скандал

Рокдивата Милена Славова попадна в злополука с началник Борис Петров по обяд към Южния парк в София през вчерашния ден. "С другарка бяхме спрели и джипът "Порше Кайен " на Петров ни блъсна откъм гърба ", описа Славова. Готвачът махнал с ръка и описал случая като "лек ". Не желал да викат Пътна полиция. По думите ѝ даже твърдял, че колата на приятелката й, в която изпълнителката на "Неам нерви " се возела, била евтина, а джипът му коствал 380 000 лева. 
"КАТ пристигна и даже не ни пита кой е отговорен, споделиха, че им е ясно, той ни удари откъм гърба ", изясни Милена. Според нея катаджиите съставили акт на началник Петров.
Във Facebook обаче Петров развива по-друга версия за събитията. "Светофарът беше зелен и надалеч, спряхте, тъй като селянинът в такси реши внезапно да завие в улицата преди светофара ", написа в коментар под обявата на Милена за случая готвачът. И прибавя: 
"Малко послъгваш, тъпо, имах друго мнение за теб! Прецака ни трима индивида един таксиметров водач! Ти беше и без колан (скрихме го от полицията). " Славова пита по какъв начин готвачът е видял дали тя е без колан, откакто ги блъснал откъм гърба. При конфликта тя съвсем си прехапала езика, имала наблягане на ребрата, блъснала си и главата. Нейната другарка трябвало да върви с яка, тъй като имала проблеми с шийните прешлени.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР